Ørnene har landet

Ja, vi er landet og trygt hjemme i Sørum.

Sammen med Sørumgjengen reiste vi til Bangkok lørdag kveld. Sørumgjengen reiste videre med Thai direkte til Oslo, mens Kirsti og Per måtte overnatte en natt i Bangkok for så å reise med Swiss via Zurich til Oslo på søndag.

Det ble en bitteliten shoppingrunde i Bangkok på søndag og vi fikk fyrt opp PCen i baren på hotellet slik at vi fikk med oss VM og Nortugs gull på søndag.

Vår hjemreise ble noe lenger enn planlagt. Straks vi hadde satt oss i flyet i Bangkok, så begynte det å regne, lyne og tordne så kolosalt at vi ikke fikk lov til å ta av fra flyplassen. Vi ble sittende å vente 2 timer i flyet før vi kunne dra. Det betydde at vi ikke rakk Osloflyet i Zurich, men kom med et fly til Frankfurt og derfra med Lufthansa til Oslo, bare 3 timer forsinket. Kirsti sin koffert ble stående igjen i Frankfurt og kom hjem til oss neste formiddag.

Vi kom ut for en ny opplevelse på Gardermoen idet vi ble stoppet i tollen. En ung og tydelig fersk ung dame gikk gjennom hele bagasjen vår. Alt måtte pakkes ut, både suvernirer og skittentøy. To av suvenirene ble røntgenfotografert. De fant imidlertid ingenting av interesse. Den unge tollbetjenten var imidlertid en reiselysten dame som var veldig interessert i hvor vi hadde vært og hva vi synes om stedene. Så det var en hyggelig stopp i tollen!

Per kom hjem med litt feber og vondt i kroppen, men på onsdag har dette gitt seg, så nå har formen kommet tilbake og jetlegen i ferd med å gi seg.

Ringen er sluttet etter en begivenhetsrik, interessant og vel gjennomført reise i store deler av Sørøst Asia. Inntrykkene er utrolig mange og tar lang tid å fordøye. Nå er de lagret langt bak i hodet. Noe er nedskrevet. Noe er kommet på bloggen, men de fleste minnene kommer nok fram når vi etterhvert får sortert alle bildene og vist fram noe av det vi har opplevd.

Flere har bestilt bildevisning, så det blir nok en stor redigeringsjobb på oss framover våren. Vi hadde også tenkt en liten oppsummering på bloggen, så vi får se hva tiden tillater de første dagene.

Det var også utrolig godt å møte familien igjen og se barnebarna komme springende mot oss. Det gjør godt for besteforeldre som har vært borte en stund.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kirstiogper

kirstiogper

68, Sørum

Været og tiden på Phuket akkurat nå: Click for Phuket, Thailand Forecast

Kategorier

Arkiv

hits